Nyklippt

Igår kväll fick jag ett ryck, jag fick för mig att jag skulle klippa Emilias hår. Sagt och gjort, satte henne i stolen framför tvn och det gick bra. Det gick bättre än vad jag trodde iaf. 

Klippte lugg på henne då hon har haft sånna problem med allt hår i ansiktet och det är svårt att sätta upp så det blir bra. Men det var inte så enkelt med luggen då hon har en virvel på ena Sidan sen var det svårt att få den rak. Man får klippa lite eftersom kanske så blir det nog bra tillslut, i värsta fall ta henne till frissan. 

Nöjd ändå för nu slipper hon ha håret över ögonen och störa sig på det. Blev annorlunda och en helt ny tjej men hon passar i det tycker jag <3 

Jag klippte även igen längderna, tog nog 2cm då det verkligen behövdes. Nu är håret fräscht och fint på henne. 

Sockerhelgen snart över

Nu är vi hemma igen efter några dagar i Vemdalen. Barnen har blivit förskylda och det är inte alls roligt =( Griniga och gnälliga båda två och denna mamma är mycket trött, så nu är det skönt att vara hemma.
 
Hur har det gått med maten då? Jo det har faktiskt gått jättebra =) Stolt över mig själv. Det som är så fantastiskt med lchf är att man håller sig mätt länge och man har inget sug efter nåt sött. Men jag måste ju erkänna att det är jobbigt att se godis, läsk och dricka framme på kvällarna. Men som sagt, jag klarade det. Höll mig till bra mat, påskmust light, ramlösa, para nötter och ost.
 
Ska bli spännande att väga mig imorgon och se om vågen håller med, även om man håller sig till lchf så har jag en tendens till att överäta och det är ju inte heller bra, men tror inte jag gått upp iaf. Återkommer om detta.
 
Ha en bra söndag och påskdag på er!

Rocka sockorna

Idag rockar jag och Emilia sockorna.  

Det är okej att vara annorlunda :-)