4 dagar kvar

Nu är det bara 4 dagar kvar av detta år. Det får en att tänka tillbaka på året och vad som har hänt. Jag har gift mig, varit hemma med min gounge, varit på tjejresa, haft bröllopsfest, möhippa, gått ner i vikt och haft stort måbra fokus som jag tyvärr har tappat de sista månaderna, vi har firat vår 1 åring och såklart firat jul. Mycket firande alltså :-)

Snart är det dags för att fira nyår med. Vad händer för alla då? Under 2015 ska jag plocka fram mitt måbra fokus igen och kämpa mig mot mitt målvikt, jag vet att jag kan bara jag bestämmer mig. Emilia börjar förskolan och jag börjar jobba. Alltid lika spännande att fundera på vad nästa år kommer att bjuda på men även läskigt att inte veta.

Fest!

Blev spontant inbjuden till en liten tjejfest igår :-) Blev riktigt glad då det är sällan man kommer ut själv nu för tiden. Vi var hemma hos en tjejkompis, 4 härliga brudar. Drack lite cider och vin, spelade spel och prata riktigt tjejsnack hela kvällen. Tiden gick fort och jag kom hem runt halv 4 imorse :-) Tack för en trevlig kväll tjejer.

Idag ska vi iväg och bowla med Alex syster, hennes sambo och Alex bror. En julklapp vi fick ifjol av hans föräldrar. Sen blir det middag på e-street :-) Gött kan jag lova.

Emilia ska få vara med morfar och Viveka och jag hoppas det kommer gå bra. Hon är ju inne i en väldigt mammig period och hon träffar inte de så ofta men det brukar ju gå bra bara vi har gått.

Ha en bra lördagskväll mina fina läsare :-)

Så är julen över

Allt ståhej och fix med julklappar och mat för en dag. Helt otroligt egentligen men mysigt är det. Vi hade en väldigt lugn och harmonisk julafton vilket var väldigt skönt. Tror alla var nöjda och glada. Det blev en tidig kväll dock, Alex skulle upp och jobba dagen efter och även idag.

När han slutat jobbet idag så ska vi åka och kolla på en ny soffa :-) jag är förväntansfull och jag hoppas vi hittar någon vi båda gillar till vettigt pris. Vi är inte alltid överens och vi har båda starka viljor så vi får se vem som får sin vilja igenom denna gång. Alex vill ha en i skinn/läder och jag vill ha en soffa i tyg. Så less på den vi har nu som är i skinn. Den blir stekhet på sommaren och kall på vintern sen är den inte alls skön att ligga i heller. Nu vill vi ha en hörnsoffa eller usoffa. Som sagt, vi får se vad vi hittar :-)

Annars idag blir det lugnt, vi myser på inne och leker med alla nya leksaker. Får se om vi kan ta oss ut en liten stund senare, skulle vara skönt de :-)

Hoppas ni får en trevlig annandag, kram på er!