2016

Detta året har gått väldigt fort. Första halvåret levde jag i en bebosbubbla och andra halvan har varit en lång 30årsfest. 


Nu ska det bli skönt med ett nytt år med nya utmaningar. Snart början Leia förskolan och jag börjar jobba. Har även några resor inbokade och en annan spännande sak på gång, återkommer om det. Känns som att 2017 blir mitt år 😀 


Dålig uppdatering

Ja som rubriken lyder så har det varit väldigt dålig uppdatering här på bloggen för min del. Både lusten och känslan för att skriva har minskat och då blir det så. 


Äntligen har jag tagit mig förbi den värsta månaden på året, november. Av nån anledning så går jag alltid in i en liten höstdepp då. Ingenting känns roligt, jag är sjukt trött hela tiden och livet känns allmänt blä... Känns även som att det blir värre för varje år. 

Nu känner jag mig en aning piggare och ser fram emot julen. Även om det kan vara en hektisk tid så måste man ibland stanna upp och känna lugnet. Julen ska vara mysig inte jobbig. 

På fredag blir det tjejkväll med några av mina bästa brudar och helgen bjuder även på kalas för en sjuåring. Nästa vecka har jag julfest med jobbet, Emilia har Lucia på förskolan och så har jag inbokat massage. 

Jag och Alex måste även få klart dockhuset som vi byggt till tjejerna i julklapp. Ska bli så roligt att se Emilias min när de får det på julaftonsmorgon. 😀

Kanske dags att göra lite frukost och kicka igång denna torsdag. Ha en bra dag mina fina läsare. 😀