Tatueringar

Alex har börjat prata om att göra en tatuering, det gör mig sjukt sugen också. Vill göra barnens namn, fylla i och fixa mitt lejon, göra kinatecken för 2013 och 2016 och så vill jag ha en fjäril på vaden. Hmm många tusenlappar de... 😉 Vart ska man börja?


Tiden går

Alex har frivecka vilket betyder att vi är lediga tillsammans hela familjen. Dagarna rullar på och idag var tanken att vi skulle åka på Leos lekland men Alex är så förskyld så vi får ta det en annan dag. 

Han har hunnit med att bygga staket iaf :-) så får vi se vad vi hittar på resten av veckan. Beror på hur envis förskylningen är. 


Detox

För ett tag sedan köpte jag hem ett nytt te. Märket är pukka och det heter detox. Det ska tydligen vara bra, renande och utrensande 😊 Tänkte dricka en kopp varje morgon nu i 14 dagar så får vi se om det ger något resultat. Tydligen viktigt att dricka mycket vatten så det är något jag måste bli bättre på. 
 
Jag fortsätter med Lchf och börjar närma mig en viktminskning på 8kg 😊 Det känns bra men det är fortfarande jobbigt och jag har fortfarande sug efter godis och annat skit. Bara att kämpa vidare...