vab, brandutbildning och apt

det är vad min dag består av. Full fart.mot helgen, då åker vi till Åre :-)

Hoppas ni får en bra dag!

5:2 dieten.

Jag har bestämt mig... Jag ska göra ett försök med 5:2 dieten. 2 dagar i veckan är det fasta och då får man bara äta 600 kalorier. Jag kom då på att jag ska äta lättyoghurt den dagen, då flera sorter är 60klc per 100g så en liter blir ju 600 kalorier då kan man ju äta lite hela dagen.
Så imorgon och på torsdag är det yoghurtfasta som gäller :-P sen tror jag att jag ska försöka plocka bort de värsta kolhydraterna och äta mer frukt och grönt istället. Lättare sagt än gjort men ska ge det ett försök iaf.

Ikväll blir det en promenad med :-) hoppas på att gå ner de 7 kg jag har lagt på mig innan sommaren, skulle vara så skönt. känner mig så pluffsig och tjock nu och alla kläder börjar bli små :-S

Nu är rasten slut, dags att gå ut i friska luften. Ha en bra dag!

Söndag igen.

Verkar blivit min grej, att blogga på söndagar :-P de senaste 2 inläggen skrev jag på en söndag. kanske är så att det är då det finns tid, lust och ork.

Denna vecka har varit lång och seg, jobbat som vanligt och det börjar kännas på min energi. Så sjukt trött på kvällarna nu igen, jag är trött på att vara trött. Funderar på om det är nåt i min kropp som saknas, tror jag ska börja äta d-vitamin igen så får vi se om det blir bättre. Att somna på soffan klockan 7 varje kväll är inte kul. :-S

Jag har även en tanke att komma igång med promenader men blir liksom som en ond cirkel då både lusten och orken inte finns... En spark i arslet är vad jag behöver, vet ju att jag mår mycket bättre av det.

I helgen har vi iaf firat Alex och hans mamma som både fyller år med några dagars mellanrum. Och idag har vi hälsat på min kusin och kollat in deras nya hus. Nu sitter jag och lillan och tittar på Frost som så många gånger förr, pappan fick lite egen tid framför datorn.

Ikväll blir det soffläge, ska kolla på farmen och sen får vi se hur länge jag håller mig vaken ;-) Imorgon är det måndag och jobb.

Ha en fortsatt skön söndag!