Systrar

Det syns att tjejerna är syskon iaf. Emilia är 11 dagar och Leia är 5 veckor på fotot. 

Bvc

Idag har vi haft en skön förmiddag ute i solen. Först en promiss till Ica och sen kaffe på trappen :-) 

Lite senare var det dags för ett besök på BVC. Idag fick även Emilia följa med då Alex jobbar eftermiddag. Det gick bra och Leia har gått upp nästan 400g sen förra veckan och så har hon växt 1cm :-) stora tjejen! Emilia tyckte det var skoj också för hon fick leka, åka rutschkana och bygga pussel.   


Ta tag i mig själv

Jag tänker varje dag på att jag skulle behöva ta en promenad, äta nyttigare osv men ändå är jag rätt bekväm och tar mig inte för särskilt mycket. Äter kakor och skit varje dag och är totalt fast i sockerträsket. Så därför är det skärpning som gäller framöver.

Från den 29/2- 24/3 ska jag sluta äta bröd, kakor, godis, chips, läsk och annat onödigt skit. Jag ska börja ta promenader och ta mig ner på gymmet (har ju faktiskt kort) nu måste detta få ett slut. Eftersom jag inte ammar så går jag ju inte ner med hjälp av det heller, vissa som ammar tappar ju en hel del vikt rätt fort. 

Vill ju kunna ha mina gamla kläder igen, inte så roligt att fortfarande behöva ha mammabyxor eller bara mjukisar :-S Den 24/3 åker jag till fjällen och tänker därför ta en paus dom dagarna men sen är det påt igen :-P 

    Heja mig!