Firande

Tänker varje gång det är något "nu ska ja komma ihåg att det ta mycket kort" men tror ni jag gör det, nä tyvärr inte. 

Blivit en del firande. I fredags va vi ute och åkte med bilen, lunch på Pink ladies och myste här hemma. Igår kom min föräldrar, Alex föräldrar och hans morbror och fru hit för att fira mig. 
Ni skulle ha sett mig när jag ser pappa Kommer åkandes med en cykel bak på bilen 😀 kände mig överlycklig och den är så fin och så skön att cykla på. Vilken underbar familj jag har som går ihop och köper en cykel till mig, om regnet håller sig borta så blir det en cykeltur ikväll 😀 

Det bjöds på smörgåstårta iaf och jag tror att alla tyckte den var ok. Jag är nöjd med den iaf och har även ätit en bit till lunch idag. Fick ju sån tur med vädret så vi kunde sitta ute på altan hela eftermiddagen. Det blev även sockerkaka, grädde och jordgubbar till kaffet, enkelt och gott i värmen. 

Här kommer några bilder iaf. 
30 år!

Imorgon är det min dag och min tur att fylla 30. Känns stort och bra. Kommer firas på lördag med mina föräldrar och Alex föräldrar och sen blir det fest med syskonen och vänner nästa helg. Det ser jag fram emot. 

Imorgon har vi barnvakt några timmar och då ska vi ut och åka finbilen och luncha på Pink ladies. 😀 Hoppas på en härlig dag med älsklingen. 

Sommar

Vad skönt det är med sommar och ledighet. Man känner en frihet på ett sätt som är så härligt 😀 även om vädret har varit hyffsat så har vi inte kommit iväg och badat, men igår äntligen. Jag tog barnen och åkte upp till stugan. Väl där kom brorsan m familj och så var min bonus syster med dotter där. 

Det blev en mycket härlig dag med sol och bad. Emilia ville bada hela tiden trots att hon frös så hon skakade. Leia var en tröttis och sov i vagnen större delen av tiden, vilket var skönt då det var full fart på Emilia. 

Idag blir det också bra väder, hoppas på att kunna bada hemma i poolen 😀 Alex gör sitt sista arbetspass innan 6 veckors ledighet, vilket kommer bli grymt. Hoppas vädret håller i sig. 🌞