Plötsligt händer det

Med lite tur idag så får jag med mannen för lite frukost på Ikea :-) hans idé men det var igår när vi la oss, han kan ha hunniyt ändra sig...

Det blir iaf en tur till birsta idag för vi ska kolla på lite lampor till trädgården/utemiljön som vi håller på att gå till. Förra veckan köpte vi 4 tujjor som vi har satt i kruka, i de skulle jag vilja ha solcellslampor. Få se vad vi hittar :-) och om jag lyckats få in Alex på Ikea så ska vi titta på en säng till Emilia. Jag tycker det börjar bli dags att byta till växasäng snart.

Nu blir det duschen och så ska jag ta och väcka Alex. Ha en bra kära vänner!

bilder från sthlmStockholm

Förra inlägget handlade om att få vara spontan =) och det vi gjorde var att vi åkte till Stockholm måndag till tisdag. En intensiv resa med mycket bilåkande men det var ändå skönt att komma bort. Vi hälsa på Andreas och Emelie och så lyxande vi till det med att bo på hotell =)
 
Det blev en middag på Jensens inne i stan och sen en lång promenad genom gamla stan och upp mot söder. På tisdagen innnan vi åkte hem besökte vi junibacken, mysigt ställe men kan rekomendera att åka dit tidigare på sommaren eller senare för jösses vad folk det var.... Sen är Emilia lite för liten också, de äldre barnen som var där röjjde ner de små.
 
Bilder kommer =)