Min lördag.

Mannen jobbar så jag Emilia myser på själv här hemma. Dagar som denna önskar jag att jag hade en egen bil så man kunde hitta på nåt. Men det är ju tur att jag har 2 ben att gå med :-)

Efter lunch blev det en promenad till butik sussi. En riktigt fin och mysig butik. Mycket fina saker och jag skulle kunna handla hur mycket som helst :-) Jag kunde inte få in barnvagnen så jag blev tvungen att bära runt på Emilia, vilket blev väldigt jobbigt efter en stund. Köpte iaf två saker, en flaska och en skylt. det var ju 30% på dessa så jag kom undan billigt :-P

Nu ska jag försöka få Emilia att sova en stund sen ska jag slappa i soffan innan det är dags att göra middag. Ha en fortsatt bra lördag :-)helg!

så var det fredagskväll och jag sitter och nattar mitt lilla barn :-) sen ska jag och mannen ha en lugn kväll för oss själva.

jag ska äta chips! har inte ätit det på flera månader och det ska bli så gott :-) blir nog några avsnitt av True blood också. vi började se den serien för nån vecka sen och vi är redan inne på säsong 5 :-D rätt spännande serie faktiskt.

I helgen ska Alex jobba och jag ska rå om min lilla jänta alldeles själv. Jag funderar på att ta en promenad till butik sussi imorgon, det är en liten gårdsbutik/loppis en bit härifrån. jag har aldrig varit där men kollat hemsidan och hon verkar ha mycket fint. sen så har hon 30% på allt i helgen med :-) sånt gillar jag.

Jag känner mig bättre hela tiden men det stramar på magen så klart, tar inte lika mycket smärtstillande så det är ju ett plus också :-) Tror att jag ska försöka undvika att lyfta Emilia så mycket imorgon, bara göra det när det behövs.

Nu hoppas jag att Lillgumman somnar snart så jag får slänga mig i soffan ;-) Ha en bra kväll och en härlig helg allihopa!

Det blir bättre.

Nu såhär 2 dagar efter operationen så känns det bra, jag har fortfarande ont och det kommer jag nog ha några dagar till. Det får man liksom räkna med.

Jag har svårt att lita på läkare och tycker ofta att det händer saker som inte borde få hända. Jag jämnför sjukhuset med spökhuset på gröna lund, jag går därifrån räddare än när jag gick in. Det är ett skrämmande ställe det där, det som borde vara den tryggaste platsen man kan vara på. Även om det som sagt känns bra nu så gjorde det inte det direkt efter op. Men det orkar jag inte skriva om. ni

Nu ska jag ta det lite lugnt och vila upp mig, sen ska jag ta tag i träningen igen. Ska bli skönt att komma tillbaka till goda vanor och få god energi igen :-)