Hur går det?

Ni kanske undrar hur det går med vikten? det går bra iaf, står väl still men känner ingen stress, oro och ångest över det längre. Jag har börjat äta "normalt" och trivs bra med det :-) orkar inte leva efter dieter och förbjuda mig saker hela tiden. Det blir aldrig bra i slutändan.

Jag har varit så stressad och orolig allt för länge och jag tror att det är därför det inte händer så mycket. Nu tar jag det som det kommer och rör på mig mer varje dag. Försöker äta mer grönsaker, frukt och så hoppar jag över mackorna. Unnar mig nåt gott ibland och tänker förnuftigt. Klart att suget har kommit tillbaka då jag äter kolhydrater igen men då tar jag en frukt eller en bit mörk choklad så blir jag nöjd :-)

Nog skrivet om detta, vad händer idag då? Funderar på att städa köket och greja lite, om det ska bli advent här hemma så är det nig bäst att sätta igång. Sen blir det en promenad också.

Nästa vecka blir det pepparkaksbak med min kära kusin och så är jag sugen på drakborgen med Lillgumman. Få se om man kan styra upp det :-)

Ha en bra dag mina fina vänner!

Lyslördag :-)

I eftermiddag åkte vi in till stan för att vara med på lyslördag. De tände nämligen all julbelysning i stan :-) mycket vackert och stämningsfullt.

Emilia är piggare igen och har varit feberfri sen i onsdags. Hon har inte fått några prickar än, så vet inte om eller när de tänker dyka upp. Det är som sagt bara vänta och se.En febrig liten tjej

Nu har jag en febrig tjej här hemma. Förra veckan så träffade vi hennes kusin som har vattkoppor. Vi tänkte att det skulle vara skönt att få det gjort innan jul och innan hon börjar förskolan. Så igår kom febern så nu väntar vi på prickarna, det kan ta nån dag till innan de dyker upp.

Tycker lite synd om henne, men det konstiga är att hon är rätt pigg ändå. själv skulle jag känna mig döende :-S

I mitten av december har vi bokat in en fotografering som vi fick i bröllopspresent. hoppas prickarna är borta tills dess :-) vet ju inte om hon kommer få så mycket heller, det är bara att vänta och se.

Känns som det är mycket som händer framöver också, längtar till advent och julmust, är en härlig tid på året tycker jag och ännu mer nu när man har barn. <3


Ha en bra dag allihopa!