Julen är förbi...

Tänk vad tiden går fort. Nu är julen förbi och ett nytt år väntar. Ett nytt bra år får vi hoppas =) Jag vet att det händer en hel del roliga saker i januari iaf =)
 
Julen har varit bra för vår del, intensiv men bra. Emilia fick många fina julklappar också =) TACK!
Vi slängde precis ut vår julgran, känns riktigt skönt. Ska ta och storstäda någon dag och plocka bort julen, in de ljusa och fräscha igen. Alltid lika skönt det. =)
 
Imorgon ska jag åka en svänga till birsta sen ska jag hälsa på en kompis. Hennes katt fick kattungar för några veckor sen så dit och gosa med dom =) MYS!
 
Ha en bra kväll!

Förskyld

jag som har gått och oroat mig för magsjuka ett tag, så går jag och blir dunderförskyld. men hellre det om man nu måste bli sjuk till jul. i med alvedon så går det bra...
 
ikväll blir det bingolottos uppersittarkväll hos svärisarna. hoppas på storvinsten =)
 
imorgon är det äntligen julafton, ser framemot den dagen väldigt mycket. hoppas att febern håller sig borta nu bara.
 
 
 
 
God jul på er!

Tatueringar

Jag har några tatueringar som jag skulle vilja göra. Bl.a. kinatecknet för år 2013. Är det någon som vet hur det ser ut? Jag vet att 2013 är ormens år, betyder det att det är tecknet för orm då? eller hur funkar det? Jag har redan en tatuering med ett kinatecken för 1986, det året jag föddes, det är även tecknet för tiger. Skulle vara grymt om någon kunde hjälpa mig att reda ut detta =)
 
En annan tatuering jag vill göra är Emilias namn på underarmen. Funderar på någon snygg skrivstil men så svårt...Gillar stilen på denna, vad tycker ni?