Januari

Jösses, denna månad kom och gick känns det som. Det har varit en lång väntan på Leia och sen hon kom har dagarna rullat förbi. 

Nu ser jag fram emot februari med vardag, sköna promenader, familjemys men också fest i slutet av månaden 😄

Jag har också tänkt på att börja äta nyttigare, jag har en hel del kilon att bli av med... Men orkar inte med någon kostsam diet utan det blir till att plocka bort mackor, fikabröd, godis osv på vardagar. 

Ska äta gröt och ägg till frukost, äta mer grönsaker och frukt och börja äta på assiett så man inte äter för mycket. 

Jag tänker inte känna nån stress och press över detta, då tror jag att allt blir så mycket enklare också. 


Hemma

Nu har vi varit hemma lite över en vecka. Även om det är supermysigt så börjar jag känna mig rastlös. Vädret gör det inte bättre... Jäkla skit att det ska bli plusgrader, regn och jätteblåsigt. Det går ju inte att göra någonting ute nu. :-S Häromdagen var vi ute en stund iaf och Emilia kunde åka lite pulka, men det är roligast att gå och dra pulkan själv. Det har varit en del och hälsat på men inte sån anstormning som jag trodde det skulle bli. Det kan ju bero på att många är sjuka eller har sjuka barn just nu också. Hoppas på lite besök till veckan. 

På måndag kommer barnmorskan från BVC på hembesök. Ska bli spännande och se hur mycket Leia har växt :-) 

Ha en bra söndag, nu ska jag mysa i soffan med Emilia :-) Vardag

Nu tycker jag att en någorlunda vardag börjar komma. Glad och tacksam över att Alex kan vara hemma så pass länge med oss :-) 

Idag tog jag med mig Emilia och handlade. Efterom jag bestämt mig för att inte amma så finns den möjligheten och Jag är nöjd över det beslutet. Allt blir så mycket lättare tycker jag och jag kan ge Emilia den tid hon behöver. Vi njuter för fullt och tar dagarna som de kommer .tänk att imorgon är Leia redan en vecka. 

Snart ska vi äta middag och sen kommer Daniel med familj och hälsar på oss. Var längesen vi sågs så det ska bli kul :-) 

Ha en bra kväll, det ska vi ha.