Nya bilder =)

januari 101.5kg                                                                    Maj   -18kg
 
 
 
 
 
 
Kan ni se någon skillnad :P
 
 
 
 

 
 
 

Tråkigt väder

Usch vilket trist väder det är idag, man tappar lusten till allt och trött blir man. Vi har iaf varit på vårdcentralen idag, Jag har tagit nya sköldkörtelprover och Emilia har varit på bvc. Jag fick tyvärr ingen läkartid idag uatn på torsdag nästa vecka... Tror jag blir gaaalen men vad ska man göra. En riktig bitch som jag pratade med på vårdcentralen när jag skulle boka läkartid. Tror faan att de får extra betalt om de lyckas få en att ge sig. Det är sånt som gör att jag tappar förtroende för sjukvården, känns inte som att de vill hjälpa en.
 
Det blri en lugn kväll framför tvn. Alex jobbar och Emilia är fortfarande förskyld så vi ska inte göra några större ansträngningar. Imorgon ska vi hjälpa mamma att flytta och på Söndag blir det birsta på eftermiddagen. Skulle vilja köpa mig nåt nytt till 30-års festen vi ska på om 2 veckor. Jag hoppas verkligen att jag blir bättre och att jag inte får några fler anfall, skulle vara sjukt tråkigt att behöva ställa in.
 
Nu ska jag ta och börja med nån middag, fiskbullar och potatis blir det =) vet ju inte vad jag vågar äta och inte, men känns som att det är snällt mot magen iaf.
 
Ha en bra fredagskväll mina kära läsare!

Ont i magen...

I natt fick jag ett ordentligt gallstensanfall, är iaf vad jag tror att det är. Om man läser om mina symptom så stämmer det in väldigt bra. Det är nu 3.e gånger jag får det under en kort tid så imorgon ska jag ringa vårdcentralen. Jag hoppas på att få en tid direkt för att få ta prover och så. Vill Inte att det ska hända igen, det gör så sjukt ont så det går inte att beskriva, jag föder hellre barn...
 
Så idag har det inte hänt särskilt mycket, eftersom jag har känt mig överkörd av tåget så låg jag i sängen halva dagen. Lyckades sedan kliva upp för att försöka äta något. Resten av dagen har pendlat mellan soffan och sängen. Jag hoppas på en bättre dag imorgon och att jag får hjälp att reda ut vad det är för något. Är det gallsten så lär det kanske bli operation, vilket jag känner mig livrädd för. Hatar sjukhuset och litar tyvärr inte på läkare... =/
 

 
 
Dags att krama kudden nu. Ha det bra och god natt!