Uttråkad

Det har inte äns gått ett dygn och jag är redan uttråkad. känner mig trött men kan inte sova, borde ju passa på när Emilia sover men då håller jag på med annat.

precis kört igång en tvätt och satt mig med en kopp kaffe. Alex sover han med, hoppas han blir frisk snart för det är rätt jobbigt och tråkigt att ta hand om två sjuklingar. Men vad gör man inte för dem man älskar mer än allt annat. Det är sådana här gånger som man får tänka "det kunde ha varit värre" :-P

Nu ska jag njuta av mitt kaffe, see ya!

Magsjuka!

Magsjuka it is, Alex åkte dit i natt med :-S Emilia mår mycket bättre och jag har fått i henne välling som hon fått behålla. håller mina tummar att hon är på bättringsvägen och att jag slipper bli sjuk.
Inte kul med magsjuka och småbarn :-S

lång dag blev det

men inte alls som jag hade tänkt mig. hos pappa var det bra med god mat, trevligt sällskap och faktiskt sol lite till och från. men sen när vi var påväg därifrån så kräks Emilia ner hela sig och stolen :-/ får till det så hon får nya kläder men bara efter en stund så kräks hon igen. då efter att vi har pratat med 1177 så beslutar vi oss för att åka hem. de trodde att det var magsjuka och inte åksjuka som vi trodde först.

nu är ja glad att vi tog det beslutet för hon har kräkts var 20-30 minut sen vi kom hem. försöker få i henne vatten, men det är det hon kräks upp hela tiden. nu sover hon iaf men måste få i henne vatten regelbundet så kommer få väcka henne snart för det.

det här var inte alls kul, man vet ju hur jobbigt och hur ont det gör att kräkas och på hennes lilla kropp måste det vara helt fruktansvärt. tycket så synd om mitt lilla <3

nu hoppas jag att jag och Alex slipper detta, skulle bli jäkligt jobbigt om vi också blir sjuk. hur ska man orka ta hand om Emilia då? nä fy, det får bara inte hända!

jag hade sett fram emot den här kvällen men är ju tyvärr inte så mycket att göra. jag hoppas min fina kusin har haft en rolig kväll, vi får åka och grattat henne en annan dag istället.

nu ska jag försöka sova en stund, sov gott!