Fullspäckad dag

Hej mina vänner! Idag är det lördag och en dag med full fart.

Jag mår mycket bättre idag så planerna blir som jag hade tänkt :-) Jag och Emilia ska nämligen in till stan lite senare och gå på drakparaden med Mari och Edwin. En rolig tillställning med clownen daff daff, smultron och sång och så ska pippimp långstrump komma ridande på sin häst.:-P Tror det blir väldigt uppskattat av Emilia iaf.

Sen direkt hem till svärisarna för födelsedagsfika för svärfar som fyllde år förra veckan. Sen hem och Hejja fram Måns i eurovision säng contest med Elin och Sofia :-)

Alltså en härlig men fullspäckad lördag.

Riga

Nästa helg åker jag och några tjejkompisar till Riga =) det ska bli hur kul som helst. Det är en 40h kryssning med Tallink Silja så det blir två nätter på båten och några timmars shopping i Riga. Det ser jag fram emot =)
 
Var även tvungen att fixa nytt pass inför resan, jag fick ett sms från polisen att det finns att hämta nu. Blir nog så att jag gör det imorgon om det är öppet eller så på måndag då jag är hemma från jobbet idag. Jag åkte på någon konstig magsjuka/förgiftning/förstoppning onsdag och torsdag. Så bäst att hålla sig hemma när jag inte riktigt vet vad det är. Men idag mår jag bättre och matlusten har kommit tillbaka =)
 
Mycket spännande här hemma nu med. Renovering av källaren och så ska vi fixa en massa ute och snygga till gräsmattan. Vad jag längtar tills allt är klart och man kan gå ut och njuta av tomten. Just nu ser det ut som ett bombnedslag med ris och grenar från de nertagna träden och så har gräsmattan blivit ful efter att tarktorn kört där. Så riset ska bort, gräsmattan ska jämnas ut, på med ny jord och gräsfrön sen hoppas vi att det växer av bara f.n...
 
Kissekatterna har jag steriliserat nu. Förra fredagen så snart ska de få ta bort den jobbiga tratten. Tänkte vänta tills måndag. Då blir det en dusch för de också, så de blir rena och fräscha. Sen är det dags att låta dem börja gå ut =) Just nu ser de ut som två fåntrattar... haha!
 
 
 
 

Längesen sist

Ser nu när jag loggar in att jag har ett antal läsare varje dag: Vad kul =) Då får jag be om ursäkt för dålig uppdatering...
 
Vad händer då? Ja det vanliga, jobba, äta, skita och sova, haha!
 
Det rullar på i rask fart tycker jag och helgerna är för det mesta uppbokade, men det är roliga saker så det gör inte så mycket. När man bara är hemma en dag blir man rastlös också.
 
Lillgumman växer både fyskiskt och utvecklingsmässigt, jösses vad den munnen går nu. Men man förstår inte så mycket av det hon säger dock :P mycket är gojja men ibland kommer det ett "riktigt" ord med =)
 
ord hon kan är:
Hej
hejdå
titta
hoppa
mamma
pappa
sitta
vovve
katt
ajaj
nej
där
 
Sen gör hon läten till katten, hunden och bilen också. Jag tycker det är så roligt att föälja hennes utveckling och ibland känns det som hon har lärt sig något nytt från ena dagen till den andra. Nu får vi verkligen passa oss för vad vi säger, hon är en riktig liten härmapa, vilket är roligt men också lite farligt. Häromdagen sa hon SKIT, haha!
 
Nu har jag fått skriva av mig lite :P Nu ska jag ta och göra mig lite kvällsfika och sätta mig i soffan innan sängen kallar. Ha en bra kväll mina vänner och läsare =)