Halloween

En dag kvar :-) ska bli så roligt imorgon men säkert stressigt också. Mycket som ska fixas, både här hemma men också med smink och småpyssel. Emilia ska få åka till mamma också och det kommer bli så bra :-)

Var och köpte en pumpa igår så hoppas vi kan fixa med den redan idag, det är ju faktiskt idag det är halloween egentligen. Köpte en massa godis med så nu kan alla "bus eller godis" ungar komma :-)

Idag blir det till att städa och så kanske det blir en promenad till kyrkan för att tända ljus på gravarna ikväll.


Ha en bra dag!

Torsdag!

Snart är det lördag och dags för fest :-) ser fram emot den kvällen. Har lite småsaker att fixa bara så som en pumpa, godis och bland det viktigaste, vampyrtänder... Vi skulle ha åkt in till stan ibörjan av veckan men bilen har pajat :-S

Det löser sig nog ändå, i värsta fall får jag ta bussen till stan och fixa det sista.

Idag blir det ev öppna förskolan, det beror på om våra stockholmsvänner tänkte hälsa på idag eller imorgon :-)

Ha en bra dag mina fina <3

En längtan efter jul

Fick en sån otrolig längtan till jul nu :-) Vi har bestämt att vi ska vara här hemma, känns ju helt fantastiskt :-) Tror att det gör mycket att känner sån längtan och lust, annars brukar vi alltid åka runt till folk och då har de redan fixat med allt och när vi då knappt är hemma nåt så orkar man inte bry sig så mycket hemma.

Jag känner att jag vill göra massa det pyssel och baka en massa, både kakor och godis. Det ska bli så kul tycker jag. Så ska Lillgumman få vara med också såklart.

åh, blev sugen att börja Nu! Ska kolla om jag hittar en massa goda recept och så.

Jag har iaf bestämt att dörren ska få en krans och att vi ska göra ett pepparkakshus. Blev aldrig av ifjol. och så vill jag ha en adventsgran ute.

Jag vet att många har paketkalender till sina barn, tycker det är lite för tidigt för Emilia för hon förstår ändå inte, kanske nästa år istället. Men funderar på om hon ska få ett paket varje advent, vad tycker ni om det? synd att man inte är så duktig och sy, hade varit roligt med en fin julstrumpa på hennes dörr där Paketen kunde ligga. Få se vad man hittar på.

Den här julen kommer bli sjukt bra :-)