Tråkigt...

Idag mår jag bättre så önskar att man fick träffa lite folk, men icke... så sjukt jobbigt med där 48timmarna efter magsjuka men förstår varför det är så. Även om jag mår bra så smittar jag ju fortfarande. Är bara så sjukt uttråkad, orkeslös och seg.

Känns som man vill att dagarna ska gå nu så man kan få komma ut igen. Lär ju bli hemma hela veckan för Emilia är inte ok i magen än :-/ och så hoppas jag att Alex klarar sig, annars blir vi ju hemma flera dagar till. >:)

Nu blir det middag och sen slöa lite till. Ha de bra!

1 år!

Idag för 1 år sedan föddes världens vackraste lilla tjej. Min dotter Emilia <3

Vårt firande blev inte riktigt som vi tänkt oss då jag fick magsjuka igår, den dagen vi skulle ha kalas för henne. Vi ska ha det till helgen istället som det ser ut nu.

Idag känner jag mig lite piggare men får fortfarande springa på toa. (ursäkta informationen) Vi klev iaf upp imorse och sjung för Lillgumman och så fick hon ett paket från oss. Det är tur hon är så liten så hon inte förstår nåt.

Senare idag ska hon få smaka lite glass med grädde och banan, jag gissar att hon kommer älska det :-)

Bilder kommer senare :-)


Vi tid <3

Imorgon efter lunch så ska jag och Alex åka till stan och birsta för att handla inför kalaset på söndag. Tänk att vår lilla tjej redan fyller 1 år, kändes ju som det var nyss hon kom.

Emilia ska få vara med farmor medan vi shoppar :-) Ska bli mysigt att få åka iväg själv ett tag, känna lugnet (förhoppningsvis) Alex hatar att gå i affärer så känner jag honom rätt så kommer detta gå rätt fort. Men jag ska försöka få honom att ta det lugnt :-)

Ikväll har vi sett sista avsnittet av True blood med. Helt ok slut men känns alltid tråkigt när en serie slutar, men det är tur att det hela tiden kommer nya att titta på.

Jag har börjat titta på en ny serie, The 100 heter den. Spännande och bra tycker jag :-S säsong 2 kommer senare i höst.