Nästan ett helt år sedan

Hejsan hoppsan! 
 
Det är nästan ett år sen jag skrev ett blogginlägg senast. Helt sjukt egentligen men jag har väl känt att det inte finns något att skriva om. 
 
Året har gått fort men det har varit lite upp och ner för min del. Jag har känt mig nere i vissa perioder vilket många nog inte vet. Men så är det iaf.
 
Jag har även gått och väntat på ett besked i typ 6 månader, ett besked om när jag ska gå göra min operation (gastric sleeve) all väntan har tagit mycket på energin och gjort att jag varit tröttare än vanligt. 
 
Men för några veckor sen så fick jag äntligen hem papperna om min tid för operation och den 13/11 är det alltså dags, bara 3 veckor kvar av väntan. Det innebär också att jag startar min flytkost imorgon eftersom man ska gå på det i 3-4 veckor innan och jag har valt att dricka allevo. 
 
Jag hoppas att denna operation ska ge mig min energi och glädje tillbaka. Längtar efter att kunna gå in i vilken klädaffär som helst och välja och vraka bland allt fint. Jag ser fram emot att må bättre både fysiskt och psykiskt. Bli piggare och gladare mamma som orkar springa, busa, dansa och leka med mina fina tjejer 💗
 
Med det sagt så säger jag tack och hej, kommer bli mer bloggande nu framöver där jag kommer skriva om min resa  😀 hoppas du vill följa med?!