Liten börjar bli stor

Nu snackar jag om Emilia. Märks att vi snart har en treåring i huset. En stark vilja, kan själv och massa trots bara för att.

Nu ligger vi i hårdträning med både det ena och det andra. Jag börjar bli less på att ha två blöjbarn, Emilia vill ändå aldrig byta blöja så då tycker jag att det är dags att sluta. Vi har bestämt sen tidigare att vi skulle ta tag i det i sommar men jag har börjat lite smått redan och det lär ju inte skada. Två mornar efter frukost så har hon fått sitta en stund på pottan, tyvärr kommer det inget men hon sitter där iaf. Även ikväll innan läggning satt hon en stund. 

En annan sak som hon håller på att sluta med är vällingen. Istället får hon kvällsfika och sen kan vi borsta tänderna innan läggdags. Tidigare har vi borstat tänderna, lagt henne och så har hon fått dricka välling i sängen vilket gör att tänderna inte mår så bra. Det skulle aldrig gå att borsta hennes tänder när hon somnat... 

Hon frågar såklart efter vällingen men jag säger att den är slut och det accepterar hon. Känns inte så juste men vad ska man göra, är ju för hennes bästa. 

Tacos

I fredags åt vi tacos till middag. Men när man äter lchf så kan det bli lite tråkigt utan bröd, tubs och chips, så jag gjorde egna tubs av ost. Lätt som en plätt och gott blev det. Jag använda Arlas gouda ost.

 200 grader i ca 10 min. Men tänk på att göra dem några timmar innan matdags då det tar ett tag för dem att stelna och bli hård. 


Fuskdag

På lördag så ska jag ta mig en fuskdag har jag bestämt. Men jag ska fuska lagom :-P Jag ska dricka vin, äta nötter och äta nån macka. Saknar bröd... 

Men vägde mig nu för en stund sen och jag går neråt :-) Vet inte riktigt vad vågen visade när jag börjar men det närmar sig 7kg faktiskt :-) känns fantastiskt! Totalt 12kg sen jag fick Leia. 

Ha en bra start på veckan hörrni!