Lördag

Igår vart det vab för mig men falskt alarm då lilltjejen mår hur bra som helst :-)

Idag ska vi åka till indal och hälsa på brorsan och familj, vi har inte träffats på ett tag så det ska bli kul. Deras lillkille är snart 10 månader och nu har det nog hänt mycket när man inte sett honom på sålänge.

Ikväll blir det lugnt, Alex jobbar natt så han hinner åka innan Emilia äns har gått och lagt sig :-S baksidan med hans jobb är ju helgjobb då jag är ledig.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan med en flaska välling och barnkanalen :-) livet som småbarnsmorsa när det är som bäst <3Tjockis...

vad är det för fel på mig? varför kan inte jag få äta precis vad jag vill och ändå behålla vikten :-S tror jag blir tokig snart... Nu har jag lyckats gått upp 7kg sen i somras och min läkare påstår att jag nu ligger på en bra nivå med körldkörteln, varför har jag då lika lätt att gå upp och lika svårt att gå ner?

Funderar på att göra en kickstart igen. lchf funkar inte för mig och jag tänker inte hålla på med det nåt mer, vill ha nåt mer hållbart. Sen så är ju motion en stor del av det hela :-) det vet jag!

Nä tror det blir som xtravaganza faktiskt, protein och grönsaker och lagomt med frukt. Sen promenader 2-3 gånger i veckan till och börja med. Sen funderar jag även på att ta varannan vecka med Shakes de 3 första veckorna. Skulle gärna vilja gå ner 10kg till sommaren.

Pepp, pepp, pepp. Ju mer jag tänker på det ju bättre känns det. :-) Vill inte se ut såhär och inte må såhär.

Vårkänslor

Vilket underbart väder det är nu. Solen lyser och det är plusgrader, helt underbart tycker jag :-)

Idag har jag varit iväg på klädbytardag där jag fyndade en hel del till Emilia :-) Sen blev vi bjuden på lunch hos Lina. Vi var ute och grillade korv, hur mysigt som helst :-) Synd bara att det är så himla halt överallt nu, man håller på att ramla hela tiden.

Nu har jag röjt lite här hemma medan lillan sover, inväntar mannen som snart kommer hem så får vi se sen vad kvällen bjuder på.


Ha en bra lördag mina vänner!