Tjejresa =)

Nu har jag bokat en tjejresa med några underbara tjejer =) den 5/4 bär det iväg på 24h kryssning med Cinderella (Viking line) Ska bli såå sjukt kul. Känns roligt att ha något att se fram emot som inte är så långt borta ändå.
 
Jag satt och funderade på om jag skulle ha något viktmål fram tills dess och 12 kg skulle kanske inte vara så tokigt =) Alltså 4½ kg tills dess, det borde jag klara va? Det är 7 veckor dit.
 
Det kommer bli en hel del alkohol och mat på resan, då tänker jag inte bry mig så mycket men det måste ändå planeras både före och efter så att jag inte går upp en massa. Blir mycket träning den veckan innan så känns det nog ännu bättre. Kanske får köra med bara shakes några dagar efter också. Åh vad jag längtar nu =)
 
Till något annat: Vi har länge funderat på att köpa en skänk till köket och vi har sett en på jysk som vi velat ha. Igår pratade vi om den igen och av en slump gick jag in och kollade på hemsidan, jysk.se och då såg jag att den var nedsatt =) Sista dagen var igår också. Så Alex ringde in och la undan den. Nu håller han på att montera ihop den och jag hoppas att det blir bra. Den är så fin och vi kommer få in en massa saker in den. Skönt att få lite mer plats i köksskåpen och jag har plockat upp en fin servis som jag fått för längesedan men aldrig använt. Den har legat nerpackad i kartonger i typ 10 år, så det var på tiden.
 
 

Kommentera inlägget här :