Dag 74

Om en stund ska vi åka till stan, hela familjen. Blir till att åka runt på en massa olika ställen för att fixa lite olika saker, bl.a. ska vi köpa frimärken, en present, en mal till vårt akvarium, nå elgrejer och slutligen ska vi storhandla mat. Lönen ryker lika fort som den kom in på kontot :P men det är ju härligt de!

Dag 73 fortsättning...

reslutatet på vågen igår såg bra ut =) -1.3kg till och totalt har jag nu gått ner 12.6kg :P Så därför har jag även nått mitt mål, att gå ner 12kg innan resan. Känns riktigt riktigt bra, i normala fall hade jag gett upp för längesedan. Nu kommer jag även i några av mina gamla jeans och jag väger mindre än när jag blev gravid.
 
Jag har inte bestämt mig hur mycket mer jag ska gå ner, va ju inställd på att jag vill väga 65kg när jag är klar, men jag kan nog tänka mig 70kg med. Men vi får se hur det känns när jag är där, långt kvar tyvärr men det är bara att kämpa på. Jag hade som ett delmål att gå ner 20kg innan Emilias 1 årsdag i slutet av september, det tror jag absolut att jag klarar nu. Därför funderar jag på att ändra till 25kg istället, vad tror ni om det?
 
Sen ha som delmål att gå ner 20kg till midsommar istället. Det är alltså 7.4kg på 3 månader. Det borde jag klara? Man vet ju hur det brukar bli på sommaren, då kommer alla frestelser som glass och så vill man gärna ta ett glas vin till maten. Det ska vara grillat var och varannan dag, gärna med potatisgratäng och nån fet beasås. HUVVA hur ska detta gå? Vi har ju faktiskt grillat ett par gånger redan och då har det gått bra, så gäller väl bara att jag låter bli det onyttiga så faller jag inte in tillbaka i gamla vanor. (lättare sagt än gjort)
 
 
Nä fokus på målet nu... fokus, fokus, fokus, tappa inte fokus!!!!! 36kg lättare julen 2014 =)

Dag 73

God morgon!
 
Det gick bra hos läkaren igår, mina värden har blivit lite bättre men har fortfarande en fruktansvärd dålig ämnesomsättning, så fick höja min medicindos. Jag ska dit igen om ca 4 veckor för att se då om det är någon skillnad. Läkaren trodde att jag kommer att få höja dosen ytterligare men kan inte göra det så snabbt, utan jag får göra det lite i taget. Känns skönt att de tar detta seriöst och att jag får hjälp så jag kommer må bättre framöver =)
 
Idag händer inte mycket, håller på att tvätta... jösses vad tvätt det blir om man inte tvättar på några dagar. Sen så ska jag såklart på Xtravaganza ikväll, på möte och sen Zumba. Tror vi skulle gå igenom lite träning på mötet också, kanske man får lite bra tips på sånt som jag kan göra hemma. Det ska blir spännande att se om jag har lyckats med 12kg nu också, känns som det är nära iaf.
 
Återkommer med resultat =)