Dag 41 och 42

Igår var det lördag, solen sken och det var ett helt underbart väder. Så efter frukost så kokade vi kaffe och gick ut. Emilia fick åka lite pulka och så kom Alex föräldrar och fikade med oss. Efter det så tog jag en kort promenad med Emilia i vagnen. Jag fick vårkänslor och det var så härligt. =)
 
Efter lunch fick vi ett rejält städryck och städade ordentligt på båda våningarna, vilket verkligen behövdes. Sen kom min pappa och hans fru för de skulle vara barnvakt några timmar. Vi åkte nämligen till södra berget för att äta och Bowla med några kompisar. Det var riktigt roligt =)
 
 
Idag har vi inte gjort många knop. Mest bara varit hemma. Emilia låg på golvet för en stund sedan, jag la henne på magen och hon började dra upp benen emot sin mage och då får hon fäste med fötterna så hon tar sig framåt, eller snarare runt. Efter mycket jobb så hade hon iaf snurrat ett helt varv. Så himla roligt att följa hennes utveckling, det dröjer nog inte länge nu förrän hon börjar krypa. Det går för fort helt enkelt och inget kan man göra för att stoppa tiden heller, den 29:e blir hon 5 månader, HELT SJUKT! Snart är hon väl 5 år haha!
 
Ha en bra söndagskväll kära vänner, nu blir det en kopp kaffe och klockan 20.00 är det veckofinalen av farmen.
 

Kommentera inlägget här :